Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 44 55 57

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er 3 varer.

Vi kan også tilbyde noget helt andet!

Vi har et transportfirma

.... - et billedbureau
.... og et tekstbureau

Vores transportfirma blev stiftet i 1946, og har primært med bådtransport at gøre.
Men vi er blandt de få, der udfører specialtransport af master og flagstænger.
Skal du have transporteret din 20 meter lange mast, så kan vi klare det for dig med vores specialbyggede trailere. Kontakt os via mail, så svarer vi og får strikket en transportløsning sammen med dig.

Vi har et billedbureau, som primært har beskæftiget sig med fotografering til trykte medier herhjemme og i udlandet. Det er topfotografering af høj klasse, og vi kan derfor klare fotoopgaver af enhver slags. Vi dækker gerne dit bryllup, barnedåben eller jubilæet. Du får dermed en allrounddækning af hele den store begivenhed. Kontakt os via mail.
Billedbureauet har iøvrigt dækket mange store kongelige begivenheder, og leverer billeder i særklasse.

Tekstbureauet ledes af en journalist, der er stærk i jobansøgninger og grundig dansk kommunikation.
Vi skriver din ansøgning, så den sidder lige i skabet. Det er vigtigt, når du skal søge et nyt job, der er alfa og omega for din fremtid.
Vi tør godt love, at modtageren vil tage imod ansøgningen med stor interesse, idet den sprogligt set er oppe at toppe, mens vi fremstiller den, som værende anderledes, end de almindelige standardansøgninger, der sendes til de firmaer, der søger medarbejdere. Standardansøgninger ryger for det meste over i bunken med alle de ansøgninger, som er trivielle. De kommer sjældent videre. Men her vil du opleve, at modtageren ser positivt på din ansøgning, som vi har hjulpet dig med.
Indhent tilbud på din jobansøgning - eller hvis du har vigtige andre dokumenter, som skal runde en journalist.
Journalisten har været hofreporter på et ugeblad og royal ekspert på en større Sjællandsk avis, mens hun tillige har været tilknyttet marketingsafdelingen på Lolland-Falsters Folketidende. Hun har desuden været kommentator på Eurosport og skrevet flere bøger.
Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du mener, at det kniber med at få "strikket en ordentlig ansøgning sammen"...